Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Sporcumuz Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale yükseldi

Spor

Kenan Karık Kick Boks spor kulübü sporcuları Burhan Karık ve Ferit Özdemir, Avrupa Kickboks Şampiyonasında Türkiye’yi temsil ediyor. Kenan Hocanın öğrencisi Karık ve Özdemir, Macaristan’ın Gyor şehrinde başlayan Avrupa Gençler Kick-boks Şampiyonasında aldıkları başarılı sonuçlarla da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmenin mücadelesini veriyorlar.

Kenan Karık Kick Boks spor kulübü sporcuları Burhan Karık ve Ferit Özdemir, Avrupa Kickboks Şampiyonasında Türkiye’yi temsil ediyor.

Kenan Hocanın öğrencisi Karık ve Özdemir, Macaristan’ın Gyor şehrinde başlayan Avrupa Gençler Kick-boks Şampiyonasında aldıkları başarılı sonuçlarla da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmenin mücadelesini veriyorlar.

Osmaniye’nin gururu, Milli Takım Antrenörü Kenan Karık’ın kendi gibi yıldız sporcu olan oğlu Burhan Karık, finalde Slovan rakibini yenerek çeyrek finale çıktı. Diğer bir yıldız sporcu Ferit Özdemir de rakibini yenerek bir üst tura yükselmenin mücadelesini veriyor.


Konuyla ilgili olarak Osmaniye’li 2 başarılı sporcunun Avrupa Kickboks Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmesinin hem bir baba olarak hem de Osmaniye spor camiası adına gurur verici olduğunu belirten Kenan Karık, “Ben her iki sporcumun da şampiyonada başarılı sonuçlar alarak Şampiyon döneceklerine tüm kalbimle inanıyor ve güveniyorum. Çünkü zafer inananlarındır” şeklinde konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.