Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Suriyeli öğrencilerden oluşan takımla Zorkunspor dostluk maçı yaptı

Spor

Osmaniye’de “Sosyal Destek Projesi” kapsamında, Suriyeli öğrencilerden oluşan takımla, amatör ligde mücadele eden Zorkunsppor arasında dostluk maçı oynandı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen projesi kapsamında, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) sahasında oynanan müsabaka 3-3 sona erdi.

Osmaniye’de “Sosyal Destek Projesi” kapsamında, Suriyeli öğrencilerden oluşan takımla, amatör ligde mücadele eden Zorkunsppor arasında dostluk maçı oynandı.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen projesi kapsamında, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) sahasında oynanan müsabaka 3-3 sona erdi.

Maç sonucunda takım yetkililerine kupa sporculara madalyaları, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan Samaras ve Cevdetiye Geçici Barınma Merkezi Müdürü Murtaza Tekatlı tarafından verildi.



Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, burada yaptığı açıklamada, sporculara ve takım yetkililerine teşekkür etti.

Centilmence mücadele olduğunu ifade eden Coşkun, “Kentimizde bulunan Suriyeli misafirler için bu tür etkinliklerin büyük önemi var. Bizler de bu gün kampımızdaki çocuklarımızla amatör lig takımlarımızdan Zorkunspor ile dostluk maçı yaptılar. Her iki takım sporcularına da teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmadan sonra takım yetkililerine kupa, sporculara madalya verildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.