Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Yaz spor okulları başlıyor

Spor

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle kapalı olan il spor merkezleri ve il engelli spor merkezleri yeniden açıldı. Her yıl 81 ilimizde eş zamanlı olarak Spor Genel Müdürlüğünün 81’inci kuruluş yıl dönümü olan 29 Haziran da açılırken bu yıl dünya genelinde yaşanan Kovid-19 salgını nedeniyle 17 Ağustos tarihinde alınan tedbirler çerçevesinde başladı.


Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle kapalı olan il spor merkezleri ve il engelli spor merkezleri yeniden açıldı.





Her yıl 81 ilimizde eş zamanlı olarak Spor Genel Müdürlüğünün 81’inci kuruluş yıl dönümü olan 29 Haziran da açılırken bu yıl dünya genelinde yaşanan Kovid-19 salgını nedeniyle 17 Ağustos tarihinde alınan tedbirler çerçevesinde başladı.





Çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek amacıyla başlatılan ücretsiz Yaz Spor Okulları, Covid-19 pandemisi nedeniyle bu yılda sınırlı sayıda kursiyer kabul edecek.





Tüm branşlara 05 - 18 yaş grubu çocuk ve gençler kabul edilecektir. Öğrenciler velileri ile birlikte Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi kayıt bürosuna gelerek kayıtlarını yapabileceklerdir.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.