Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası Osmaniye'de yapıldı

Spor

Türkiye Taekwondo Federasyonu, Osmaniye Taekwondo İl temsilciliğinin 2019 Yılı Faaliyet Programında yer alan Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası Osmaniye ilimizde yapıldı. Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Tosyalı Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyona 14 ilden 32 Spor Kulübünde yaklaşık 200 sporcu müsabakalarda ter döktü.

Türkiye Taekwondo Federasyonu, Osmaniye Taekwondo İl temsilciliğinin 2019 Yılı Faaliyet Programında yer alan Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası Osmaniye ilimizde yapıldı.

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Tosyalı Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyona 14 ilden 32 Spor Kulübünde yaklaşık 200 sporcu müsabakalarda ter döktü.



Yıldızlar Taekwando şampiyonası açılış Töreninde, Osmaniye Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, federasyon yöneticileri, kulüp idareci ve antrenörler ve sporcular yer aldı.

Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin törendeki konuşmasında Taekwondo dünyasında iyi bir konumda olduklarını belirterek, "Hedefimiz dünyanın her tarafında Türk milletini temsil etmek ve bayrağı dalgalandırmaktır. Öncelikli hedefimiz budur. Türkiye Taekwondo Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın desteği ile bugün dünyada en başarılı federasyonlardan biridir" dedi.



Yıldızlar Taekwando şampiyonası Organizasyonun Osmaniye de yapılmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Şahin Birlik beraberlik vurgusu yaparak ‘Hepimiz Birimiz Hepimiz Türkiye İçin ’diyerek salondaki tüm sporcularla Mehmetçiğe selam gönderdi.

Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu’na ve Spor Şube Müdürü Arif Özsarı’ya teşekkür plaketi taktim etti.



Müsabakalar sonucunda; Mersin ALDEMİR Spor Kulübü 1.ci Osmaniye 7 Ocak Spor Kulübü 2.ci Adana il Karması 3.cü ve Kayseri Emniyet Spor Kulübü 4.cü olarak derce elde etti.







Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.