Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Deprem konutlarının inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor

Sumbas

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Sumbas İlçemizde TOKİ tarafından yapımı devam eden 190 deprem konutunun inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Vali Yılmaz’ın incelemelerinde Sumbas Kaymakamı Mehmet Furkan Taşkıran ve Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu da yer aldı.

Konutlar hakkında bilgi veren Toplu Konut İdaresi Osmaniye Sorumlu Uzmanı Murat Çolak, Konutların; 3+1 konutların yer aldığı 6 blok ve 2+1 konutların yer aldığı 6 blok olmak üzere 12 bloktan oluştuğunu ve bu bloklarda toplam 190 konutun ve 1 adet 3 dükkanlı ticaret merkezinin yer aldığını ifade ederek, inşaatın yılsonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.

Vali Yılmaz incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Sumbas İlçemizde TOKİ tarafından yapılan deprem konutlarımızın inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah Aralık ayında teslim almaya başlayacağız. Osmaniye Merkez ve diğer ilçelerimizde olduğu gibi depreme dayanıklı, modern çok sağlam binalar yapılıyor. İnşallah bu binalarımızı bir an evvel bitirip depremden etkilenen vatandaşlarımızı konutlarına kavuşturmayı arzu ediyoruz.” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.