Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

İmam Hatip Ortaokuluna, Şehit Süleyman Danacı'nın ismi verildi

Toprakkale

2006'da şehit olan Şehit Süleyman Danacı'nın ismi Osmaniye'nin Toprakkale ilçesindeki İmam Hatip Ortaokuluna verildi.

Toprakkale İlçemizdeki İmam Hatip Ortaokuluna, düzenlenen törenle, 21.07.2006 tarihinde Van İli Gürpınar İlçesi Çalyan mevkiinde bölücü terör örgütü mensuplarının açmış olduğu ateş sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Danacı’nın ismi verildi. 

Düzenlenen törene Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Toprakkale Kaymakamı Ali İhsan Selimoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz, Şehidimizin Ailesi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ilk olarak Şehidimizin ailesi ile bir süre görüştü.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende Kur’an-ı Kerim okunarak, Şehidimiz için dua edildi. Şehidimizin özgeçmişinin okunmasının ardından, okulun Tabelasının ve Şehit Köşesinin açılışı Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları tarafından yapıldı.

Açılış kurdelesini Şehidimizin ailesi birlikte kesen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Allah Şehidimizin mekânını cennet eylesin. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” dedi. Açılışın ardından Okuldaki Şehit Köşesinde incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, Şehidimizin ailesine çiçek takdim etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.