Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Toprakkale Belediyesi’nden halk ozanlarına ve Radyo 80’e plaket

Toprakkale

Toprakkale Belediye Başkanı Mehmet Daşöz, ilçenin 100. Yıl Kurtuluş Bayramı kutlamalarında sahne alan halk ozanları ile etkinlikleri canlı yayınlayan Radyo 80’e plaket verdi. 

Başkan Daşöz, bölgenin güçlü ozanları Aşık Ersani, Dursun Yeşiloğlu ve Ozan Kul Yusuf ile Radyo 80 Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Tozluklu’yu makamında kabul etti. 

Toprakkale’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlamalarına hastanede Covid-19 tedavisi gördüğü için katılamayan Başkan Daşöz, etkinliklere değer katan ve katkı sağlayan halk ozanlarına teşekkür etti.

Kültür ve sanata büyük önem verdiklerini belirten Daşöz, Pandemiden dolayı ara vermek zorunda kaldıkları sosyal etkinlikleri yeniden başlatacaklarını belirterek ilçe halkına çeşitli müjdelerinin ve sürprizlerinin olacağını söyledi. 

Halk ozanları, sanata ve sanatçıya verdiği değer, gösterdiği yüksek ilgiden dolayı Toprakkale Belediye Başkanı Mehmet Daşöz’e teşekkür ettiler. 

Başkan Daşöz, Aşık Ersani, Dursun Yeşiloğlu, Ozan Kul Yusuf ve Yörük Kızı Hatice Abul ile Radyo 80 Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Tozluklu’ya plaket takdim ederek teşekkür etti. 


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.