Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi'nin yapımında son aşamaya gelindi

Toprakkale

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, yapımında son aşamaya gelinen Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nde incelemelerde bulundu. 

Ziyarette Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer ile Osmaniye Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy da yer aldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyareti sırasında Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Demirci'den bilgi aldı. Başkan Demirci, Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin 2009 yılında kurulduğunu, 242 işyeri bulunduğunu ifade ederek, bittiğinde Türkiye'de örnek bir sanayi sitesi olacağını belirtti.

Aldığı bilgilerin ardından işyerlerine yeni taşınan esnafları ziyaret eden Vali Yılmaz, esnaflarımızla bir süre sohbet ederek, hayırlı, bereketli kazançlar diledi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Küçük Sanayi Sitemizin yeni yeri son aşamasında, çalışmalar devam ediyor. Yavaş yavaş sanayicilerimiz işyerlerini buraya taşıyorlar. Buranın bir an evvel bitmesi sanayimize çok önemli katkılar sağlayacak. Sanayicilerimizin çalışmalarını daha rahat yapmaları anlamında da çok önemli. İnşallah daha hızlı bir şekilde tamamlanarak hizmete girmesini arzu ediyoruz. Çalışmalar tamamlandığında, sanayicilerimizin tamamı taşındığında çok önemli bir merkez haline geleceğine inanıyorum. Biz de elimizden gelen desteği vererek sanayicilerimize, Osmaniye'mizin ekonomisinin geliştirilmesi anlamında da çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Sanayicilerimize hayırlı, uğurlu olmasını ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.