Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz ilçe ziyaretlerini tamamladı

Toprakkale

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz'ın ilçe ziyaretlerinde son durağı Toprakkale oldu. Vali Yılmaz, Toprakkale Kaymakamlığı, Toprakkale Belediyesi ve Tüysüz Belediyesini ziyaret etti.


Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Kaymakamlık ve belediye ziyaretlerinin ardından Tüysüz Beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.





Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Toprakkale Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakamlık önünde Toprakkale Kaymakamı Gürsel Temurci, Toprakkale Belediye Başkanı Mehmet Daşöz, Tüysüz Belediye Başkanı Veli Fidan, İlçe Kurum Müdürleri tarafından karşılanan Vali Yılmaz, ilk olarak Kaymakamlık birimlerinde incelemelerde bulundu.









Vali Yılmaz, ziyaretinin devamında, Kaymakam Gürsel Temurci’den ilçenin nüfusu, ekonomik özellikleri, tarım ürünleri, eğitim ve sağlık hizmetleri, tarihi ve kültürel varlıkları hakkında brifing aldı.





Brifingin ardından, Kaymakam Gürsel Temurci ile ilçenin ihtiyaç ve talepleri konusunda istişarede bulunan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ilçe hakkında bilgi almanın yanı sıra, varsa sorun ve ihtiyaçları tespit etmek amacıyla ziyaretini gerçekleştirdiğini ifade ederek, ilçede inceleme ve denetlemelerde bulunacağını kaydetti.









Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Toprakkale ilçesine gerçekleştirdiği program kapsamında Toprakkale Belediyesini ziyaret etti. Vali Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Daşöz ve Belediye Meclisi Üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarette Kaymakam Güresel Temurci de yer aldı.









Ziyaretinin devamında Belediye Başkanlığı makamında, Başkan Daşöz’den belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alarak, Belediye Meclis Üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Başkan Daşöz’e çalışmalarında başarılar diledi.









Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Tüysüz Belde Belediyesini ziyaret etti. Vali Yılmaz, Belediye Başkanı Veli Fidan, Belediye Meclisi Üyeleri ve birim müdürleri tarafından karşılandı. Ziyarette Kaymakam Güresel Temurci ve Toprakkale Belediye Başkanı Mehmet Daşöz de yer aldı.









Ziyaretinin devamında Belediye Başkanlığı makamında, Başkan Fidan’dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Başkan Fidan’a çalışmalarında başarılar diledi.





Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Tüysüz Beldesinde vatandaşlarımızla bir araya geldi. Tüysüz Belde Belediyesi Toplantı Salonunda, pandemi nedeniyle sınırlı sayıda katılımla gerçekleştirilen toplantıya, Toprakkale Kaymakamı Gürsel Temurci, Toprakkale Belediye Başkanı Mehmet Daşöz ve Tüysüz Belediye Başkanı Veli Fidan da katıldı.









Toplantının başında vatandaşlara hitap eden Vali Yılmaz, “Bugün Toprakkale ilçemizi ve Tüysüz Beldemizi ziyaret ederek, incelemelerde bulunduk. Tüm kurumlarımızla birlikte yaptığımız çalışmaların ortak hedefi vatandaşlarımızın en iyi koşullarda yaşamasıdır. Bu nedenle ilçelerimizi, beldelerimizi ve köylerimizi ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinliyor, bize iletilen sorun ve talepleri değerlendirmeye alıyoruz. İnşallah görev yaptığımız süre içerisinde Allah bize, sizlere en iyi hizmeti yapmayı, ilimiz için güzel hizmetlere vesile olmayı nasip eder. Her daim vatandaşlarımızın yanında olacağız.” diye konuştu.





Vali Yılmaz’ın konuşmasının ardından, vatandaşlar sorun ve taleplerini dile getirdiler. Söz alan tüm vatandaşları tek tek dinleyen Vali Yılmaz, kendisine iletilen sorun ve taleplerin değerlendirileceğini ve çözüm için gayret göstereceklerini kaydetti.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.