Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz: Şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz

Toprakkale

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 2016’da Mardin’de şehit düşen Uzman Çavuş İbrahim Etiz’in Toprakkale’deki ailesini ziyaret etti.


Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 27.03.2016 tarihinde Mardin’in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen Şehit Uzman Jandarma V. Kad. Çavuş İbrahim Etiz’in ailesini Toprakkale İlçesindeki evlerinde ziyaret etti.





Ziyarette Toprakkale Kaymakamı Gürsel Temurci ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı. Ziyaret sırasında Şehidimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.









Şehidimizin annesi Sultan Etiz, Babası Ahmet Etiz, şehidimizin eşi Hatice Etiz ve çocukları ile bir süre görüşen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine de sabırlar dileyerek, “Vatanımız için canlarını veren aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz şehitlerimizin ailelerine her daim açık olacaktır. Şehidimize Allah gani gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânları cennet olsun. ”diye konuştu.





Şehidimizin ailesi, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensuplarına ziyaretleri için teşekkür ettiler.





Ziyaret sonunda Vali Yılmaz, Şehidimizin eşi Hatice Etiz ve babası Ahmet Etiz’e Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.