En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

Valilikten şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar

12.04.2023, 00:20

Osmaniye Valiliği tarafından, şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz onuruna iftar programı düzenlendi. 

Yenerhan Restorantta düzenlenen programa Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Vali Yardımcıları  Adem Yılmaz ve Hakan Yavuz Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile Şehitlerimizin yakınları ve Gazilerimiz ile aileleri katıldı. 

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, iftar yemeği öncesi tek tek masaları dolaşarak Şehitlerimizin yakınları, Gazilerimiz ve aileleri ile bir süre sohbet etti. İftar programı, Kuran-ı Kerim okunması ile başladı. Daha sonra Şehitlerimiz için dua edildi.

Programda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Kıymetli Şehit yakınlarımız ve Gazilerimiz, bu mübarek Ramazan gününde bir iftar programında sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz, "hoş geldiniz" diyor hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Allah hepinizden razı olsun. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz, her zaman yanınızdayız, yanınızda olacağız. Sizlerin ne zaman bir talebi olursa, sizler için ne zaman yapabileceğimiz bir şey olursa, Devletin bütün kurum ve kuruluşlarıyla yanınızdayız. Allah huzur içinde mutluluk içinde bir arada olmayı nasip etsin. Sizlere nice güzel günler, Hayırlı Ramazanlara kavuşmanızı diliyor, şimdiden Mübarek Kadir Gecenizi, Mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum." dedi.

Okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı. Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, iftarın ardından Şehitlerimizin yakınları ile Gazilerimiz ve aileleri ile sohbet ettiler.

Yorumlar (0)