Ekim ayında Radyo 80'de en çok çalınan şarkı Bahar Gökhan'ın "Lale Tarlası" oldu. Şarkı, yayın kayıtlarımıza göre ay boyunca 17 kez çaldı. Candan Erçetin ise ilk 9'a üç şarkı sokarak ayın en güçlü ismi oldu.
Radyo 80'de ekimin zirvesi
| Sıra | Şarkı | Sanatçı | Çalınma |
|---|---|---|---|
| 1 | Lale Tarlası | Bahar Gökhan | 17 |
| 2 | Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun | Candan Erçetin | 15 |
| 3 | Ayrılmalıyız Artık | Muazzez Ersoy | 14 |
| 4 | Söz | Bülent Yiğit | 12 |
| 4 | Aşk Versin Kararını | Muazzez Ersoy ve Yücel Arzen | 12 |
| 6 | Dinlemez ki Kalbim Seni | Evrim Dökme | 11 |
| 7 | Silemezler Gönlümden | Candan Erçetin | 10 |
| 7 | Unuttun Beni Zalim | Candan Erçetin | 10 |
| 9 | Kördüğüm | Elif Çetin | 9 |
Ekimde Radyo 80'in rakamları
Yayın kayıtlarımızda ekim ayı için yaklaşık 2.700 çalma ve 1.200'den fazla farklı kayıt var. Yani en çok çalınan şarkı bile toplam yayının çok küçük bir bölümünü oluşturuyor. Radyo 80'de geniş bir şarkı yelpazesi dönüyor.
Candan Erçetin'in üç şarkısı toplam 35 kez, Muazzez Ersoy'un iki şarkısı ise 26 kez çaldı. Bu iki isim, ilk 9'un en çok tekrar eden sanatçıları oldu.
Liste nasıl hazırlandı?
Sıralama, sitemizin çalan şarkı kayıtlarından 1-30 Ekim dönemi için hazırlandı. Kayıtlar yayının tamamını kapsamayabilir, bu yüzden rakamları yaklaşık olarak değerlendirmek gerekir.
Türkiye genelinde neyin dinlendiğini merak ediyorsanız ekim ayının en çok dinlenen 10 şarkısına bakabilirsiniz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!